DKK 149.00

True Blod - Sookie Stackhouse
[h21191]

Antal på lager: 1
True Blod - Sookie Stackhouse

Forfatter :  Charlaine Harris

År/Forlag :  2010 - Lindhardt og Ringhof

Stand :  Brugt ?  Pæne

Sideantal :  1300+

Illustreret :  Nej

Indbinding Blød/Hård :  Hård

Forord :  Bind 1: Bon Temps er en fugtig sydstatsflække, hvor den 25-årige Sookie Stackhouse arbejder som servitrice. Hun kan høre folks tanker. Da Bill dukker op i byen, forelsker hun sig i den farligt tiltrækkende vampyr, bl.a. fordi hun ikke kan høre hans. En række kvindemord sætter byen på den anden ende, og snart er Sookie i fare.

Bind 2: Tankelæseren Sookie, servitrice i en lille Louisianaby, tager ud for at lede efter sin forsvundne vampyrkæreste, Bill. Sookie kommer ud for mange blodige og spændende begivenheder i det alternative samfund med hamskiftere, varulve og ikke mindst sexede vampyrer.

Bind 3: Den snarrådige 25-årige servitrice Sookie Stackhouse fra en lille flække i Louisiana kommer for alvor i fare, da hendes dejlige vampyrkæreste inddrager hende i en sag med en forsvunden vampyr; blod og sex kan være en farlig cocktail.

Bind 4: Den handlekraftige unge servitrice Sookie Stackhouse fra Sydstaterne omgås både mennesker, vampyrer, hamskiftere og hekse. Nu går heksene for vidt og efterstræber den dejlige lokale sherif i vampyrhierarkiet, og Sookie gør, hvad hun kan for at hjælpe ham ud af kniben

 

Anmeldelser
0 Varer
Hurtig Søg
 
Brug stikord til at finde varen du er på udkig efter.
Advanceret Søg
Del produkt
Del via E-Mail
Del på Facebook Del på Twitter